En-ebel trotse partner MVO Nederland

En-ebel gelooft in een andere manier van ondernemen; ondernemen met oog voor de toekomst. Daarom is En-ebel trotse partner geworden van MVO Nederland (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).
Ergens weten we allemaal dat we niet door kunnen gaan met consumeren zoals we dat nu doen, inmiddels zijn er genoeg tekenen aan de wand dat ons klimaat hierdoor verandert en we onze aarde uitputten.

De missie van En-ebel is om bedrijven zoveel mogelijk duurzaam te laten ondernemen. Vaak wordt bij duurzaamheid gedacht aan zon- en windenergie en elektrische auto’s. Dat hoort er natuurlijk ook bij, maar volgens ons gaat het verder:

  • Als je gaat verhuizen; ga je voor een nieuw pand of hergebruik je een bestaand pand?
  • Wat voor materialen gebruik je tijdens het (her)inrichten van je kantoor, zijn ze geproduceerd in ‘schone’ fabrieken of juist bij de grote ‘vervuilers’?
  • Onder wat voor omstandigheden werken je werknemers, zowel in de fabrieken in het buitenland maar bijv. ook hier in Nederland op de bouwplaats?
  • Kunnen oude materialen misschien opnieuw ingezet i.p.v. weggegooid worden?
  • Etc.

Natuurlijk heb je niet overal de controle over en ontkom je er niet aan producten of materialen te gebruiken die (nog) niet op een duurzame manier zijn geproduceerd. Maar als we niets doen gaat er nooit iets veranderen. Verandering begint immers bij jezelf…….

SHARE IT:

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.