En-ebel managet de verbouwing van uw bedrijfs- of kantoorpand

Is uw bedrijfs- of kantoorpand toe aan uitbreiding, renovatie of een nieuwe inrichting? Grote kans dat u opziet tegen deze verbouwing. Zeker bij de gedachte dat iedereen in het pand gewoon zijn werk moet kunnen blijven doen. Met een slimme logistieke planning en het projectmanagement van En-ebel hoeft een verbouwing helemaal niet zo ingrijpend te zijn.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij een verbouwing?

Door eerst samen met u de behoefte achter de vraag te analyseren komen we tot de essentie en weten we precies wat er nodig is om dit haalbaar te maken. Soms is uitbreiden niet eens nodig en kunnen we volstaan met een herindeling. Het is maar een voorbeeld, want elk project vergt maatwerk. Een plan van aanpak is het gezamenlijk begin, daarna kunt u het grotendeels loslaten. Wij zorgen ervoor dat we goede samenwerkingspartijen aanhaken en nemen u ook de onderhandeling uit handen. Wij weten binnen welke budget- en tijdsgrenzen u het project wilt realiseren en zo gaan we het regelen.

De duurzame plus van En-ebel

Stel, uw gebouw heeft nog niet het energielabel C, dan is verduurzaming nodig. Wij kunnen er tijdens de verbouwing voor zorgen dat uw bedrijfs- of kantoorpand gelijk voldoet aan de wettelijke eisen die vanaf 2023 gelden. Voor de extra kosten die hieraan verbonden zijn, onderzoekt En-ebel de subsidiemogelijkheden voor u.

Interessant? Contact!

Wilt u eens met ons sparren over de mogelijkheden, heeft u behoefte aan een vrijblijvend advies of weet u nu al dat wij de klus moeten gaan klaren? Bel ons voor het maken van een afspraak. We komen graag langs.

U bereikt ons op 06 13 44 93 47 of via mail info@en-ebel.nl.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.