Over En-ebel

Wat kan En-ebel voor u betekenen?

En-ebel is een projectmanagementbureau dat bedrijven helpt bij een verhuizing, verbouwing of verduurzaming van hun bedrijfs- of kantoorpand. We adviseren, verbeteren plannen (zeker op het gebied van duurzaamheid) en begeleiden het project van A tot Z. Arjan Korterink is de eigenaar, projectmanager en uw contactpersoon.

Waar staat En-ebel voor?

En-ebel is down to earth. Letterlijk soms met de voeten in de klei. Maar dan wel met een rugzak vol theoretische kennis en een grote dosis ervaring. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij het verschil kunnen maken. We weten waar we over praten en communiceren net zo makkelijk op alle niveaus.

De stijl van En-ebel

Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Altijd! Daardoor weet u precies waar u aan toe bent. Door consequent volledig transparant te werken, afspraken na te komen en betrokkenen goed te informeren, zien opdrachtgevers ons als een betrouwbare partner en bouwen we aan langdurige relaties.

De ambities van En-ebel

Door te bewijzen dat we een betrouwbare partner zijn die staat voor kwaliteit, willen we in de komende jaren doorgroeien. Bij voorkeur- zoals dat nu gaat – via mond-tot-mondreclame, want dat betekent dat onze klanten ons zo goed vinden dat ze ons durven aan te bevelen.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.