En-ebel helpt bij het verduurzamen van uw kantoor- of bedrijfspand

Vanaf 2018 legt de overheid ondernemers verplichtingen op om meer energie te besparen. Dit kan betrekking hebben op het verkrijgen van een energielabel C voor kantoorgebouwen of tot de Wet Milieubeheer. Heeft u er al mee te maken? En moeten uw pand en de installaties worden aangepast? En-ebel kan u daarbij helpen.

Wat kunnen wij voor u betekenen bij verduurzaming?

Bij verduurzaming zijn vaak veel andere bedrijven betrokken. Denk hierbij aan een EPA-adviseur, architect, constructeur, bouwbedrijf, E- en W-installateur, glaszetter, etc.. Wij verzamelen de juiste partijen om u heen. En-ebel zorgt ervoor dat u uit de wirwar van verduurzamingsmogelijkheden de juiste keuze kunt maken. Vervolgens zorgen wij dat het project in goede banen wordt geleid, zonder dat u daar omkijken naar heeft. Van de offertefase tot de uitvoering nemen wij u het werk uit handen.

De meerwaarde van En-ebel

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een aantal betrouwbare partners leren kennen die we graag inzetten. Ook zelf hebben we veel kennis van duurzaamheid en verduurzaming. Daarbij blijven we ons inlezen en verdiepen in de materie, zodat onze kennis altijd up-to-date blijft.

Zo werkt En-ebel!

Tijdens het verduurzamen proberen we de overlast voor uw medewerkers tot een minimum te beperken. Bijvoorbeeld door een goede en duidelijke planning op te stellen. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Verder bewaken we uw gewenste planning, de kwaliteit en het projectbudget. Daar waar nodig zullen we bijsturen, zodat de trein blijft rijden en de kwaliteit geborgd is.

Interessant? Contact!

Heeft u een kantoor- of bedrijfspand dat verduurzaamd moet worden? En ontbreekt het u aan tijd of kennis? En-ebel is er voor u. Vraag ons eens naar de mogelijkheden.

U bereikt ons op 06 13 44 93 47 of via mail info@en-ebel.nl.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.