En-ebel verhuist

Het besluit is genomen. U wilt verhuizen! Vanaf dat moment komt er veel op u af. Waar gaat u zich vestigen, hoe verhuist u terwijl uw organisatie blijft draaien en hoe zorgt u ervoor dat alles binnen afzienbare tijd en binnen uw budget gerealiseerd wordt? Bel En-ebel!

Wat kunnen wij voor u betekenen bij een verhuizing?

Wij adviseren, zodat u goed geïnformeerd keuzes kunt maken. Vervolgens analyseren we uw behoeftes, wensen en budget en vatten dit samen in een plan van aanpak. Wij zoeken voor u de juiste samenwerkingspartners. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het werk wordt uitgevoerd en dat we dat in goede banen leiden. De begeleiding ligt volledig in handen van En-ebel. U heeft één aanspreekpunt, waardoor de communicatie eenvoudig en duidelijk verloopt. Op de afgesproken momenten wordt u geïnformeerd en betrokken.

Hoe onderscheiden we ons?

Door volgens een strak stappenplan te werken zien we niets over het hoofd én weet u precies waar u aan toe bent. Met onze brede specialistische kennis zijn wij inhoudelijk een volwaardige gesprekspartner en kunnen we perfect sturen op kosten, planning en kwaliteit van de uitvoering.

Interessant? Contact!

Zoekt u iemand zoals En-ebel die uw verhuizing zo geruisloos mogelijk managet? Neem contact met ons op. U kunt ons bellen om te overleggen of een mail sturen. Dan nemen wij contact met u op. In een persoonlijk gesprek maken we kennis en verkennen we samen de mogelijkheden van een samenwerking.

U bereikt ons op 06 13 44 93 47 of via mail info@en-ebel.nl.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.