Bedrijf verhuizen

Het gaat al enige tijd voorspoedig met uw bedrijf; de omzet en de vraag nemen toe en u krijgt steeds meer werknemers. Hierdoor voldoet uw pand of gebouw niet meer aan uw wensen en eisen.

Ook herinrichten of verbouwen is niet voldoende om deze groei op te vangen. Eigenlijk zou u met uw bedrijf moeten verhuizen…..

Iedereen weet echter dat verhuizen veel tijd kost en ook nog veel stress oplevert. Er zijn veel dingen waar u aan moet denken en die u moet regelen, er komt veel op u af. Hier heeft u geen tijd voor want u wilt met uw corebusiness bezig zijn. Dan toch nog maar even blijven zitten en het voor u uit schuiven?

Dit laatste hoeft niet meer: wij kunnen u totaal ontzorgen op dit gebied!

Vanaf de eerste gedachte aan verhuizen tot het moment dat u heerlijk in uw nieuwe bedrijfspand zit, kunnen wij u begeleiden.

We kunnen u helpen met het vinden van een nieuw pand, u hoeft zelf bijv. geen 20 panden te bekijken, maar ook met het aanpassen en geschikt maken van het nieuwe pand en uiteindelijk met de verhuizing. Tijdens het hele traject nemen wij u zoveel mogelijk de zorgen uit handen maar blijft u wel bij het proces betrokken en is uw wens leidend.

Ook als u op dit moment al bezig bent om te verhuizen maar erachter bent gekomen dat het toch te veel tijd kost kunnen wij het verder voor u oppakken, begeleiden en op elk gewenst moment weer aan u overdragen.

En-ebel legt u geen verplichtingen op, u bepaalt zelf welke zaken u zelf regelt en welke wij voor onze rekening nemen.

Herkent u zichzelf in het geschetste verhaal? Schroom dan niet en neem contact op. Onder het genot van een kopje koffie kijken we, vrijblijvend, wat we voor u kunnen betekenen.

SHARE IT:

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.