Dankzij En-ebel ‘…een verrassend soepel proces dat exact op schema is verlopen….’

NEDfire & security heeft 25 medewerkers. Met het oog op de groei in de toekomst was het bedrijf al een tijd toe aan een groter, moderner pand. De zoektocht naar het ideale pand én de verhuizing werden van A tot Z begeleid door En-ebel. Enthousiast vertelt directeur Jan Stinissen wat de toegevoegde waarde is van En-ebel en waarom hij de samenwerking met Arjan als zo prettig heeft ervaren.

“Arjan is deskundig, eerlijk en leuk in de omgang. Dat wekt vertrouwen. Het is een no-nonsense-man die overzicht houdt. Hij zit overal bovenop en schakelt snel. Dit is precies wat ik zocht voor de begeleiding van zo’n grote, complexe operatie.”

Ontzorgt en verrast

“Ons samenwerkingstraject startte met het inventariseren van mijn wensen ten aanzien van het nieuwe pand. Eén van de belangrijkste zoekcriteria was dat het nieuwe pand de groei van ons bedrijf moest kunnen volgen. We bekeken meerdere panden en juist het pand dat mij in eerste instantie niet zou zijn opgevallen, bleek wél de beste keuze.”

“Arjan heeft als heldere en kundige woordvoerder en onderhandelaar veel voor me betekend. Ook zaken waarvan ik geen verstand heb, zoals het beoordelen van de benodigde ruimtes, ICT en de energiehuishouding managede hij op een soepele, zelfstandige en snelle manier. Ik heb daar gedurende het hele proces geen omkijken naar gehad.”

Teambuilding

En-ebel stelde een uitgebreid en overzichtelijk verhuisplan op. Dit houvast was ideaal. Het hele proces stond van dag tot dag uitgewerkt. Zo wist het hele bedrijf precies wat er elke dag ging gebeuren. Leuk aspect was dat wij alleen voor de grote spullen een verhuisbedrijf hebben ingeschakeld, de overige zaken hebben wij met ons eigen team gedaan. Onder begeleiding van Arjan hebben we deze kans aangegrepen om aan een stuk teambuilding te werken.

Als ik dit van tevoren had geweten…

In mei 2020 verhuisde NEDfire & security naar het nieuwe pand. Voor Jan zich weer verder richt op de toekomst, blikt hij even terug. “Ik kijk terug op een verrassend soepel proces dat exact op schema is verlopen. Als ik van tevoren had geweten dat het zo gesmeerd zou gaan, dan was ik een jaar eerder verhuisd. En-ebel heeft de obstakels verwijderd en ons perfect geholpen. Echt een aanrader als je voor zo’n grote stap staat en behoefte hebt aan iemand die de ‘hoe-vraag’ voor je beantwoordt in advies, begeleiding en uitvoering.”

SHARE IT:

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.