Waar moet ik als ondernemer op letten als ik met mijn bedrijf wil gaan verhuizen?

Verhuizen heeft een grote impact, zeker als het de verhuizing van je bedrijf betreft. Er komt ontzettend veel op je af en ondertussen gaat je corebusiness gewoon door. Ga er maar eens aan staan. En-ebel helpt bedrijven met verhuiswensen. Dat doen we al jaren en daardoor weten we precies wat er bij komt kijken.

Zet de koers uit

Je verhuisbehoefte komt waarschijnlijk voort uit het feit dat je bedrijf qua samenstelling, activiteit of koers verandert. Wij adviseren je nog wat verder vooruit te kijken en niet alleen het ‘brandje’ van dit moment te blussen. Als je weet waar je naartoe wilt met je bedrijf, is je nieuwe pand toekomstproof.

Maak goede afspraken

Verzamel partijen om je heen met technische en financiële kennis en een bedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfsverhuizingen. Stel samen een begroting op en laat een goede werkomschrijving maken, zodat je het proces goed kunt (laten) sturen en grip houdt op de situatie.

Bewaak het proces

Houd altijd zelf een vinger aan de pols. Dit kun je doen door periodiek een overleg te plannen met alle betrokken partijen. Stuur strak op de planning, want zeker bij een verhuizing van een bedrijf kunnen dubbele huur- of hypotheeklasten er flink inhakken.

En-ebel helpt je

En-ebel analyseert jouw behoeftes en budget en vat dit samen in een plan van aanpak. Daarna vinden we de juiste samenwerkingspartners en zorgen we ervoor dat het werk goed wordt uitgevoerd. De begeleiding ligt volledig in onze handen. Jij hebt één aanspreekpunt en op de afgesproken momenten word je geïnformeerd en betrokken.

SHARE IT:

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.