Duizenden bedrijven pand kwijt als kantoor niet zuiniger wordt

Bijgaand artikel in het AD schetst een mooi beeld over hoe de situatie momenteel is. Huurders en verhuurders wachten af omdat ze niet precies weten wat er van hun verlangt wordt. Ook weten ze vaak niet wat de consequenties kunnen zijn als ze niet aan de wet gaan voldoen. Per gebouw of pand zal uitgezocht moeten worden waar u aan dient te voldoen en hoe u aan de eisen kunt voldoen. En-ebel heeft de tools en expertise om dit exact voor u uit te zoeken, te begeleiden en te bewerkstelligen. Als u graag wilt weten wat er van u verlangt wordt en wat wij hierin voor u kunnen betekenen, kunt u altijd eens contact met ons opnemen via 06 13 44 93 47 of www.en-ebel.nl

https://www.ad.nl/binnenland/duizenden-bedrijven-pand-kwijt-als-kantoor-niet-zuiniger-wordt~a0f9e63c/

SHARE IT:

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.