En-ebel zorgt dat de business door kan gaan.

Het is zo ver. Je gaat nieuwbouwen, verhuizen of verduurzamen met het bedrijf. De opluchting is groot, maar het echte werk moet nog beginnen. Vele keuzes, afspraken, regelen en afstemmen liggen in het vooruitschiet, maar je bent al zo druk met je eigen business. Herkenbaar? Schakel dan de hulp van En-ebel in!

Eigenaar Arjan Korterink: “Op kantoor wordt vaak alles uitgedacht en uitgetekend, maar de kwaliteit wordt nog altijd op de werkvloer gemaakt. Doordat ik zelf vele jaren uitvoerend in de bouw heb gewerkt, weet daarom ik hoe de bouw werkt, wat er speelt.
Tijdens de nieuwbouw van het circulaire nieuwbouwpand van Alvasi Reclame in Nieuwleusen bleek deze praktijkervaring onmisbaar.”

Kan ik dit niet alleen joh?

Onderschat (nieuw)bouwen niet. “Er komt enorm veel op je af”, aldus ondernemer Erik Fieten. “Arjan is deskundig, recht door zee en een toffe gozer. Een woordvoerder en onderhandelaar die gelijk mijn volledige vertrouwen won bij de eerste kennismaking. Hij zit overal bovenop en schakelt snel. Dit is precies wat ik zocht voor de begeleiding van onze nieuwbouw. Ondernemers moeten de ruimte hebben om te ondernemen. Ik heb geen verstand van bouwen en moet blijven doen waar ik goed in ben.”

Meerwaarde En-ebel

“Het was mijn wens om veel te doen met eigen relaties (bouwteam), maar daarin spelen emoties ook een rol. Arjan ontdekte onvolledigheden in bepaalde offertes en kon vanuit zijn externe rol veel neutraler schakelen. Toen bleek dat onze plannen financieel niet haalbaar leken, ontstond het idee van circulaire nieuwbouw. Via zijn netwerk kwamen we uit bij een enorme hal in Tilburg.
De bezichtiging bevestigde ons gevoel: Doen! Geen vergunning, geen grond op naam, geen financiering. Spannend dus. Arjan is ook in dit proces een enorme steun geweest.”

Dit was nog maar het begin

Wat volgde was het gehele traject van tekenwerk, vergunningaanvragen, subsidies, offertes opvragen en het samenstellen van het bouwteam. Arjan zorgt voor rust door te schakelen met alle stakeholders, zodat we tijdig konden bijsturen en de planning te allen tijde gehandhaafd kon blijven. Geen deadline werd gemist, wat resulteerde in een vloeiend verloop van het project.

Het is een gasloos, duurzaam gebouw geworden met zonnepanelen, warmtebronnen en heeft een prachtige uitstraling. Doordat de bouw op rolletjes liep, draaiden we met Alvasi gewoon een heel goed jaar. “Dat was niet gelukt zonder de hulp van Arjan. Echt een aanrader als je voor zo’n grote stap staat en behoefte hebt aan iemand die de ‘hoe-vraag’ voor je beantwoordt in advies, begeleiding en uitvoering.”

SHARE IT:

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.